“Papa…”
“Wat is het, mijn kindje?” 
“Er ligt een krokodil onder mijn bed.“
“Een krokodil?”, vraag je. Er kriebelt iets in je neus. “Ik zal es kijken”, zeg je en je bukt en kijkt onder het bed. En warempel daar ligt-ie.


De zomer is begonnen. Elisabeth heeft een leesboekje geschreven. Iets voor een luie zondagmiddag in de schaduw van de tuin, of in de zon op een terrasje in de stad. 


Ik kan er een hoop over gaan vertellen, of ik laat t verhaal voor zichzelf spreken. De eerste pagina van het verhaal:>>Esméee is wanhopig. Het land valt uit elkaar, er is iets dat ze doen moet. Ook als dat betekent dat ze haar man en geliefde vaarwel moet zeggen. Er zit niets anders op. Maar wie weet, wanneer ze het goed speelt, komt ze hier terug. Dan komt ze hier terug. In dit land van winden en zuchten…<<
…


ISBN 9789492749000
”Esméee & Haxiander binnen handbereik!”


Het is heel simpel om te starten, het enige dat je hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen. Na ontvangst van je betaling, krijg je het ebook ‘Esméee & Haxiander’ toegestuurd en kun je meteen beginnen met lezen!!
Bonus*
gratis toegang tot de Facebook groep Lyme, en toch lekker* ik behoud me het recht voor om op ieder moment deze bonus offline te halen.Vul onderstaand formulier in en ontvang jouw exemplaar!!


Heel veel leesplezier!

Elisabeth Emmanuel


Om het ebook te kunnen openen en lezen heb je Adobe Reader nodig. De link om dat gratis te downloaden, ontvang je samen met jouw exemplaar.

Esmeee_&_Haxiander_files/Bestelformulier%20Esme%CC%81ee%20%26%20Haxiander.pdf
Esméee & Haxiander, leesboekje in pdf