“Papa…”
“Wat is het, mijn kindje?” 
“Er ligt een krokodil onder mijn bed.“
“Een krokodil?”, vraag je. Er kriebelt iets in je neus. “Ik zal es kijken”, zeg je en je bukt en kijkt onder het bed. En warempel daar ligt-ie.


Elisabeth heeft een leesboekje geschreven. Iets voor een luie zondagmiddag, of zomaar even tussendoor…  


Dit is niet een boekje voor iedereen. Het is niet voor ieder wat wils… Het is geen verhaal dat verteld wordt met een begin, een midden en een eind. Het is eerder een capeidoscopisch verhaal. Met verschillende invalshoeken. 
Daarnaast is het niet volledig sluitend. Er blijven zaken open. Die ook niet opgelost hoeven worden. Het menselijk brein verlangt naar sluitende zaken, naar oorzaak en gevolg. Die dingen vullen je hersenen zelf in. Vandaar dat dat in het boekje open blijft. 

Het is dus alleen een boekje voor jou, wanneer je ervan houdt om te lezen en dan zelf ook nog wat te denken te hebben… Een beetje te knutselen. Creatief met tekst :-)

Wanneer dat zo is, wens ik je veel leesplezier toe!! De eerste pagina van het verhaal:
>>Esméee is wanhopig. Het land valt uit elkaar, er is iets dat ze doen moet. Ook als dat betekent dat ze haar man en geliefde vaarwel moet zeggen. Er zit niets anders op. Maar wie weet, wanneer ze het goed speelt, komt ze hier terug. Dan komt ze hier terug. In dit land van winden en zuchten…<<
…


Kort verhaal
ISBN 9789492749000 - PDF / ISBN 9789492749017 - ePub /
ISBN 978-94-92749-02-4 - paperback
NUR 350
46 pagina’s / 42 pagina’s / 52 pagina’s ** verschil vanwege lay-outHet boekje is verkrijgbaar in PDF vorm, in ePub en als paperback!!”Esméee & Haxiander binnen handbereik!”


Het is heel simpel, het enige dat je hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen. Na ontvangst van je betaling, krijg je het boekje ‘Esméee & Haxiander’ toegestuurd in het formaat van jouw keuze en kun je meteen beginnen met lezen!!

Bonus*
gratis toegang tot de Facebook groep Esméee & Haxiander* ik behoud me het recht voor om op ieder moment deze bonus offline te halen.
Komt dat lezen! Komt dat lezen!
Vul onderstaand formulier in en ontvang jouw exemplaar!!

Heel veel leesplezier!

Elisabeth Emmanuel


Om het ebook in PDF te kunnen openen en lezen heb je Adobe Reader nodig. De link om dat gratis te downloaden, ontvang je samen met jouw exemplaar. 

ePub is leesbaar in alle gebruikelijke ereaders.

Paperback is ouderwets een boekje van papier in pocketformaat. En zal per post verzonden worden.

Wat zeggen mensen over Esméee & Haxiander?“Wat een mooie schrijfstijl! De vlotste literaat, die ik de laatste tijd gelezen heb.

Ik heb Esméee & Haxiander in 1 nacht gelezen. Gecharmeerd door dit moderne sprookje, door literair kunstenaar Elisabeth Emmanuel met lichte pen geschreven. Een poëtisch verhaal vol metaforen die je stil laten staan…”

MonikaDrabarek Photography“In haar debuut vertelt Elisabeth Emmanuel een bijzonder sprookjesverhaal voor een ieder die het kind in zijn hart nog niet verloren heeft . Met haar vlotte verteltrant in beeldende zinnen neemt ze je mee naar een fantasierijke wereld van krokodillen, koningen, draken, moerassen en kastelen. Een boekje dat van kaft tot kaft weet te boeien .”

Edgar JansenEsmeee_&_HaxianderBU_files/Bestelformulier%20Esme%CC%81ee%20%26%20Haxiander.pdf