LizaCare

 

Waar het krijgen van een tekenbeet al niet toe leiden kan…

 


Mijn naam is Elisabeth Emmanuel. In de zomer van 2010 werd ik gebeten door een teek. Omdat ik toen niet veel van teken wist, en al helemaal niets van een mogelijke infectie, duurde het tot half 2012 dat ik de diagnose Borrelia kreeg. Voluit Borrelia burgdorferi sin stricto. Oftewel: chronische lyme.


Met het krijgen van de diagnose ben ik meteen met een behandeling gestart. Ook pastte ik mijn manier van eten aan. Ik deed veel research over dieten bij Lyme of CVS (Chronisch Vermoeidheids Syndroom), pastte het toe en ontdekte zo gaandeweg wat het beste bij me werkte.

Omdat ik van eten en koken houd, kookte ik zo lekker mogelijk met de beperkingen van het dieet. Als vrienden bleven eten, waren ze zo enthousiast, dat ze me zeiden dat ik de recepten uit zou moeten geven.


En dat ben ik gaan doen. Ik ben de recepten uit gaan schrijven, maakte fotoos van mijn eten, en bundelde dat in een receptenboek. Op deze manier kan ik mijn recepten delen en hoop ik dat ik mensen kan helpen. Niet alleen zij, die te maken hebben met de ziekte van Lyme, maar ook Diabetici of mensen met een spastische darm hebben baat bij dit dieet.


De recepten zijn lekker en eenvoudig te maken, dus ook voor gezonde mensen die even geen inspiratie hebben of eens suikervrij willen eten.


Het volledige receptenboek is 31 oktober gelanceerd en is hier verkrijgbaar.Op deze site vind je het receptenboek ‘Lyme, en toch lekker…’


Daarnaast houd ik me bezig met beauty. Vanwege mijn voorliefde voor make up en schmink en mijn jarenlange ervaring daarmee.

 

Veel plezier! En schroom niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt!


Voor dit receptenboek klik in het menu boven of klik hier.

Elisabeth Emmanuel            Contact                    Contactgegevens   


Elisabeth Emmanuel                                                Keurenplein 41                     email:                   info@elisabethemmanuel.nl

Kunstenaar                                                               Box A1928                                                        info@lizacare.nl

                                                                                 1069CD Amsterdam

                                                                                                     

LizaCare                                                                                                                 telefoon:               06 386 13 13 2

Gezondheid & Beauty                                                                                            

                                                                                                                                KvK:                     34301331

                                                                                                                                BTW id:                NL001682384.B26

Gratis receptenboek is hier verkrijgbaar:


LizaCare op Facebook

vergeet niet leuk te vinden en te delen :-)